2022-04-05 07:27:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ma szükséged lesz az élettapasztalatodra és jó emberismeretedre

Napi horoszkóp április 5-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint mostanában kicsit piszkálódó lehetsz: mindenkibe belekötsz, akár van okod rá, akár nincs. Pedig nem kellene oktalanul magad ellen fordítani az embereket. Támogatókra szükséged van. Egyébként viszont kifejezetten szerencsés napra számíthatsz: a Kosban járó bolygók annyi energiát adnak, amivel gyakorlatilag bármit megvalósíthatsz.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz, a Bika jegy uralkodója ma a Halak jegyébe lép. A komoly, romantikus, gyengéd érzéseket erősíti, most igazán harmonikus a párkapcsolatod, és minden szeretetteli kötődésed. Igazán örömteli napokat ígér ez a periódus.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A kósza véletlen összehoz valakivel, és te nagyon izgalmasnak találod a találkozást. Nem kell sokáig várnod a folytatásra. Egy munkatársaddal viszont komoly és heves vitád lehet, mert téged bosszant az arroganciája.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Vénusz, a szerelem, öröm bolygója a Halak jegyébe lép. Remekül harmonizál veled ez az energia. Most nagyon is nyitottá válsz a szerelemre, és sokkal könnyebben osztod meg az érzéseidet, mint eddig. Ha szingli vagy, igazán jó alkalom ez az ismerkedésre.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nagyon sikeres leszel, ha szakmai megmérettetésre készülsz. Kis (és nagy) titkaid azonban kellemetlen helyzetbe hozhatnak. Ezt megelőzheted, ha saját magad állsz velük elő, mert hidd el, igazából semmi titkolni valód nincsen!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Tedd végre félre a csip-csup problémáidat, és ne bosszankodj olyasmiken, amik felett nincs hatalmad. Ha olyasmivel foglalkozol, amire hatni is tudsz, sokkal elégedettebben fogod zárni ezt a mai napot. Az estéd is különleges lehet.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Érdekes nap lehet a mai a szerelemben. Olyan oldaláról mutatkozhat meg előtted a párod, amit eddig nem ismertél. De ettől csak még jobban tiszteled, szereted. Ha a munkahelyeden rád bíznak egy titkot, el ne áruld, még véletlenül se!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma szükséged lesz az élettapasztalatodra és jó emberismeretedre ahhoz, hogy el tudd dönteni, kinek is van igaza, egy, a kollégáid, vagy ismerőseid között kirobbant vitában. Nem fogod megúszni a döntőbíró szerepét.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Úgy mozogsz a világban, mintha nem a földön járnál, hanem a fellegekben! Ez az álmodozó magatartás most még inkább felerősödik, mert a Vénusz a Halak jegyébe lép. Szép megéléseid lehetnek, de a racionális szempontok beemelésével gondjaid lehetnek.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Találkozhatsz egy rég látott ismerőssel, és ez új és izgalmas lehetőségeket hoz az életedbe. Talán kiderülhet az illetőről, hogy egészen más, mint amilyennek megismerted őt. Sokkal érdekesebb és tartalmasabb kapcsolatot rejt ez az ismeretség, mint amit eddig gondoltál.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Korábbi erőfeszítéseidnek arathatod le a gyümölcsét, a régóta várt családi boldogság valamilyen jó hír formájában beköszönt az életedbe. Igazán megérdemled, hogy örülj, sokat tettél azért, hogy élvezhesd a mindennapjaidat.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Vénusz a Halak jegyébe lép, és egészen bizonyos, hogy felpezsdíti a szerelmi életedet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor most új szintet léphet a kapcsolat, megerősítitek az elköteleződést valamilyen módon. A szingli Halaknak elhozhatja a lelki társat.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: